Urološka ordinacija Tauro pomeni strokovnost, diskretnost in možnost takojšnje konzultacije.

 

Tauro nima koncesije, zato napotnic ne sprejema, storitve so izključno samoplačniške.

V urološki ambulanti Tauro dobijo pacienti diskretnost in strokovnost, ki ju potrebujejo, hkrati pa jim je omogočena tudi takojšnja konzultacija z urologom po telefonu, če potrebujejo hitro pomoč. 

Ustanovitelj ambulante Tauro je Ljubo Breskvar, specialist urolog, ki se je lotil projekta z namenom ljudem ponuditi kvalitetne urološke storitve, kar je bila ob padanju kvalitete dela in odnosa do pacientov v javnem sektorju edina logična posledica. Ker je Tauro edina prava samoplačniška ambulanta v Sloveniji (brez koncesije), si pacienti lahko nadejajo dobiti bistveno več kot v javnem sektorju, tako kar se tiče dela, kakor tudi diskretnosti in zaupanja. 


Cilj ordinacije Tauro je omogočiti kvalitetne urološke storitve pacientom v Sloveniji in jim omogočiti, da postanejo zadovoljni tako s svojim urološkim zdravjem kakor tudi svojim (urološkim) videzom.

Tauro d.o.o.
Finžgarjeva ulica 4
1000 Ljubljana
Slovenija

 

T: 068 163 465
T: 040 490 033
E: info@tauro.si

 

Ure za naročanje
pon-pet 8:00-16:00

 

Davčna št: SI7687676
IBAN: SI56 7655 5654 5467 786
 

Parkiranje za stranke je brezplačno, v kleti stavbe, dostop je z Murnikove ulice.

 

 

NAROČITE SE
Zdravnik Ljubo Breskvar, dr. med. Ljubo Breskvar, dr. med.

Po opravljeni bežigrajski gimnaziji se je dr. Breskvar leta 1993 vpisal na Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani, kjer je študij uspešno zaključil leta 2001. Pripravništvo oz. sekundariat je v želji spoznati nova znanja in nova okolja opravil skoraj v celoti na Univerzitetenem kliničnem centru Maribor. Ponudbo takratnega predstojnika urološkega oddelka iz celjske bolnišnice prim. Žuntarja za specializacijo urologije je takoj sprejel in se po končani specializaciji leta 2009 tudi zaposlil v Celju, kjer je bil vodja odseka za lasersko endoskopsko kirurgijo Urološkega oddelka do leta 2017. Svojo strokovno pot nadaljuje v Franciji, kjer dela kot kirurg konzultant na priznani urološki kliniki.


Dr. Breskvar je bil Zoisov štipendist za nadarjene študente in je dobil v času študija fakultetno Prešernovo nagrado za opravljeno raziskovalno delo. Med študijem medicine je opravljal tudi delo urednika in tehničnega urednika strokovne revije Medicinski razgledi. V času specializacije urologije je aktivno sodeloval pri uvajanju prvega robotskega kirurškega sistema Da Vinci v Sloveniji in se na sistemu izobraževal tudi v tujini.


V maju 2014 je opravil evropski urološki izpit in pridobil naziv Fellow of European Board of Urology (FEBU).


Opravil je več različnih izobraževanj doma in v tujini, v Sloveniji pa predava strokovni javnosti in piše članke v različne strokovne in poljudnoznanstvene revije.

 

Kolegi zdravniki ga poznajo kot natančnega, skrbnega in do pacientov prijaznega zdravnika, katerega dobro kirurško spretnost dopolnjujeta sočutje in prijazen odnos do njih.

Zdravnik Darko Ljubojević, dr. med. Darko Ljubojević, dr. med.

Dr. Ljubojević je specialist urolog, ki je gimnazijo zaključil v Celju in nadaljeval s študijem medicine v Ljubljani. Le-tega je uspešno končal v letu 2008, nato pa se je odločil nadaljevati s podiplomskim izobraževanjem na področju urologije. Z uspešno opravljenim specilističnim izpitom se je zaposlil v Splošni bolnišnici Celje, kjer sedaj uspešno sodeluje v robotski ekipi urološkega oddelka.

V času specializacije je opravil več pomembnih izobraževanj, med drugim je opravil izobraževanje specializantov urologije v okviru Evropskega združenja za urologijo  (EUREP).

Kot specialist urolog je svojemu delu popolnoma predan in rad dela s pacienti, iskren in dober odnos z njimi mu veliko pomeni. Ob odlični stokovni podkovanosti pa prinaša delo z njim zadovoljstvo tudi kolegom, ki z njim delajo.  

Robert Pantar, dr.med.

Tauro d.o.o.
Finžgarjeva ulica 4
1000 Ljubljana
Slovenija

 

T: 068 163 465
T: 040 490 033
E: info@tauro.si

 

Ure za naročanje
pon-pet 8:00-16:00

 

Davčna št: SI7687676
IBAN: SI56 7655 5654 5467 786
 

Parkiranje za stranke je brezplačno, v kleti stavbe, dostop je z Murnikove ulice.

 

 

NAROČITE SE