VPRAŠALI STE
01.12.2016|13:55|joni
neprijeten občutek v levem modu

prosim vas za pomoč

levo modo imam otečeno,prav tako čutim bolečino v levem kolku.testis je rahlo nepravilne oblike,bolj otrdelo kot desno. rahla omotica in slabo počutje. bil sem pri osebni zdravnici,ki je opravila pregled in mi povedala da ni tumor,kar je bila moja skrb,in še vedno je. dobil sem napotnico za urologa,razlog retrakcija testisa(na desnem sem imel kot otrok operacijo, testis višje kot levi,zato jo je zaskrbelo.) vendar pa mislim,da ni pravilno naslovila problema levega,povečanega z občutkom neprijetnosti.

urologa imam šele konec februarja in me skrbi,da se bi situacija poslabšala ob prepočasnem reagiranju. Prosim za kakršnokoli informacijo,simptomi so kot navedeni,levi testis je malenkost otrdel,meni se zdi nepravilne oblike,ob srčnem utripu učasih čutim v njemu bolečino,bolečina je razširjena tudi na levi kolk. hvaa za vsak odgovor

Odgovarja Ljubo Breskvar, dr. med.:

Pozdravljeni, 

iz podatkov, ki ste jih poslali, žal, ne morem zatrditi, da nimate vnetja ali maligne spremembe na testisu. Bolečina v kolku je lahko tudi vzrok za vaše težave. Svetujem vam pregled in pogovor pri specialistu urologu.

S spoštovanjem.

PREBERITE ŠE